Zo’n vier maanden geleden besefte ik me dat ik bijna 21 werd. Daarbij realiseerde ik me dat ik stiekem best gelukkig ben en vrolijk in het leven sta. Een deel daarvan had ik zelf in de hand, maar een groot deel ook niet. En daarbij doel ik op mijn goede gezondheid, iets wat ik heel belangrijk vind en waar ik iedere dag weer van geniet. Alleen heeft niet iedereen dat geluk..

Daarom wilde ik dolgraag iets terug doen, ik wilde iets terug doen voor kinderen die op jonge leeftijd al vechten voor hun gezondheid en zelfs hun leven. Make-A-Wish Nederland is een organisatie die daar al 25 jaar op een bijzondere manier in slaagt. Zij laten namelijk de állerliefste wens van deze kinderen in vervulling gaan. En daardoor: krijgen zij weer de kracht om kind te zijn, vergeten ze dat ziek zijn en kijken zij wellicht anders tegen hun toekomst aan….

Met de gedachte ‘op 21 september ga ik álles geven voor Make A Wish Nederland’ begon ik met trainen en mijn actie. Beide liepen zeker niet verkeerd en ik kreeg de smaak te pakken. Ik kreeg het gevoel dat ik mijn actie moest vergroten en ik wilde tegelijkertijd mijn hartverwarmende donateurs bedanken.. Daarom begin ik mijn eigen loterij, om mijzelf en anderen helemaal over de streep heen te trekken.

Inmiddels zit de Damloop erop en kijk ik terug met een tevreden gevoel. Ik heb een drukke, maar absoluut te gekke tijd gehad. Daarom wil ik deze tijd afsluiten met een ietwat verlaat 21e verjaardagsfeestje in de vorm van een benefietavond. Ik wil zeker geen cadeautjes, want ik ga ze juist weggeven aan mijn donateurs. Zo zal ik: een verrassingsprijs van de Kijkshop en VVV Utrecht, gehoorbescherming van Van Boxtel Hoorwinkels en kaarten voor Club NYX, Nemo en The Electric Run weggeven!

De loterij en de benefietborrel waren een onwijs groot succes en ik kijk dan ook zeer zeker terug op een ongelofelijk succesvolle Dam tot Damloop én sponsoractie voor Make-A-Wish Nederland. Tegelijkertijd ben ik stiekem wel blij dat het er op zit, want het kostte veel tijd en energie. Ondertussen smaakt het wel naar meer..

En niets bleek minder waar, want één jaar later stond ik klaar om de uitdaging wederom aan te gaan. En dit keer met een “nieuw” en groter doel..!

Write A Comment