Make-A-Wish [2015]

Tijdens mijn wedstrijdroei carrière heb ik verschillende keren een roeitraining vervangen door een hardlooptraining, enkel en alleen om dat ik niet kon roeien door een peesontsteking in mijn hand of iets dergelijks. Nooit echt een pretje toch. Nu ik het roeien echt achter mij had gelaten, kreeg ik in 2014 spontaan het idee om een serieuze hardloop uitdaging aan te gaan. Een uitdaging waarin niet alleen hardlopen centraal stond, maar ook een breder maatschappelijk doel. Inmiddels een jaar verder, is het tijd voor deel twee: erop en eroverheen!

De Dam tot Damloop 2015 was een groot succes! Met een eindtijd van 1:11:45 was ik al enorm blij, aangezien ik bijna (maar niet helemaal) een PR had gelopen. Mijn PR op de 16.1 kilometer ligt namelijk nog steeds op 1:11:39… Een stomme 6 seconde verschil..

Maar wel een topper van een bedrag weten binnen te halen. Met een mooie €2.500 voor Make-A-Wish weet ik één ding zeker, in de komende tijd kunnen wij weer een aantal kinderen dé dag van hun leven geven. En kunnen deze kinderen voor één dag hun ziekte en stress vergeten?

Iedereen onwijs bedankt voor jullie support. Ook namens Stichting Make-A-Wish Nederland! Zonder jullie hulp was dit allemaal niet gelukt!

Thanks