Hardlopen is een leuke sport, maar het kan ook heel vervelend zijn. Want er is bijna geen sport zó blessuregevoelig. En dat vraagt om extra aandacht en bewust zijn bij het (beginnen met) trainen. En daarbij maakt het niet uit wat je sportieve doel ook is. Dat dacht Vifit ook, zodoende introduceerde Vifit de nieuwe lijn “Vifit Sport”.  Ik gebruik het inmiddels een aantal weken als onderdeel van mijn weg naar de TCS New York Marathon en jij kunt het binnenkort ook proberen!

Het is je vast niet ontgaan dat ik sinds enkele weken Vifit Sport ambassadeur ben, dat betekent dat ik maandelijks een pakket met diverse producten van deze nieuwe lijn ontvang. Deze producten vormen onderdeel van mijn weg naar New York, want Vifit Sport maakt het onderdeel “Recover” van de “Ren, Recover, Repeat” slogan compleet.

Wat is het precies? Vifit heeft onderzoek gedaan naar de beste samenstelling van voeding voor direct na het sporten, dat betekent deze producten enerzijds zorgen voor een goed herstel en anderzijds een goede smaak hebben. Ze hebben een drietal producten: recovery bars, recovery drinks en recovery shakes. Elk van deze producten zijn verkrijgbaar in drie smaken én omvatten allen 20 gram eiwitten. Op de website van Vifit Sport kun je meer informatie vinden over de producten en de verschillende smaken.

Ben jij binnenkort de trotse eigenaar van dit Vifit Sport koffer mét inhoud?

Winnen? Ik laat je graag proeven wat je van de producten vindt, als we bijvoorbeeld op een zweetdate gaan. Net als ik met Petra deed vorige week. Maar daarnaast kun je nu ook een gevuld Vifit-koffer winnen, zoals hierboven weergegeven! Laat mij weten waarom jij extra recovery kunt gebruiken in de comment hieronder of op mijn instagram. Je kunt meedoen tot en met woensdag 23 augustus en op vrijdag 25 augustus laat ik weten wie er gewonnen heeft!

QTA: Wat doe jij om snel te herstellen van je training? En waarom kun jij extra recovery gebruiken?

Coverphoto: Andy Astfalck 

6 Comments

 1. Ik vind dat ik t pakket verdien omdat ik vol ga voor mij goede (60-63min) 10km na 2 jaar geleden begonnen te zijn met hardlopen. Geniet er af en toe al best van maar vooral door al jullie leuke en gezellige verhalen wil ik ook zo kunnen genieten! En op naar een toffe 10km en wie weet meer!!

 2. Jaaaa! Die je mij liet proeven was echt lekker!! Snel even een nieuwe zweetdate? Enneh… leuke actie!!

 3. Wauw, de NYC marathon, Chris wat super gaaf! Voor mij zit de marathon er dit jaar helaas niet in. Ik zou Rotterdam gaan lopen, maar een blessure gooide roet in het eten. Gelukkig weer hersteld en nu bezig met opbouwen. Rustig aan weer kilometers maken, krachttraining ernaast en werken aan mijn conditie en snelheid. Dit jaar wordt een wat minder jaartje qua hardlopen en wedstrijden, maar gelukkig ben ik dankbaar dat ik nog kan lopen en weer goed ben hersteld. Met de producten van Vifit kan ik weer mooi gaan opbouwen qua kilometers, zodat ik volgend jaar wellicht klaar ben om mijn doel, het lopen van een marathon, te behalen. Elke week weer wat sneller, wat verder en dan thuiskomen en herstellen met Vifit Sport.
  Maar of ik nou win of niet, Chris, ik ga jou en alle anderen van Team Vifit / Robert / Susan natuurlijk wel volgen tijdens NYC marathon en de weg er naar toe. Heel veel succes!! Ik duim voor je!

 4. Hoi Chris,

  Wat een gave actie! Omdat ik nu zoveel over Vifit Sport heb gehoord en gelezen kan ik niet ontkennen…., ik ben onwijs nieuwsgierig!
  Nieuwsgierig naar de werking en de smaak. Handig lijkt Vifit Sport mij sowieso, waar ik nu na een run sta te knoeien met een blender, fruit, kwark en eieren, zou ik met een reep/flesje/of shake dus meteen aan mijn recovery kunnen beginnen!
  Ik ben in training voor de halve marathon van Curacao 26/11 aanstaande. Nu mijn afstanden langer worden en de trainingen pittiger merk ik dat recovery zó belangrijk is om weer verder te kunnen met de volgende stap. Omdat ik door mijn MS geen ‘vast’ trainingsschema kan aanhouden (er vallen helaas wel een keer wat dagen uit omdat mijn lijf niet wil) ben ik nog nieuwsgieriger of Vifit sport mij kan helpen de balans tussen actief sporten en snelle recovery te vinden en ik zo mijn droom kan laten uitkomen, het uitlopen van de halve op Curacao! Alles is geboekt, die bekende ‘stok’ achter…..is er zeker! Dus die mooie koffer zou ook meteen heel erg van pas komen!

  Durf jij het aan Chris?! 😉

  Wie weet, tot zweet-date!

  Sportieve groet,

  Mirjam Wissink

 5. Ik kan wel wat extra recovery gebruiken na mijn Eiger Ultratrail E51 van juli en nu de voorbereiding van de Bello gallico 50 mijl in december ben ik flink aan het trainen hier voor en dan doen we nog de Top Trail Sittard op 10 september dan de alfatrail in Schinnen nog en ook de St Pieters beartrail in oktober als voorbereiding op de Bello gallico dus extra recovery is altijd welkom.

  Greetz Ramon.

 6. Ik kan dit wel goed gebruiken! Gemiddeld ren ik ruim 50 km in de week hard. En doe ik af en toe samen met mijn dochter van 8 mee met een obstakelrun. Ik loop twee keer in het jaar een marathon. Zo ook op 7 oktober! De Kustmarathon in Zeeland. Ik heb nu diverse producten getest en zou graag zo’n pakket van Vifit willen ontvangen! Als je de 45 jaar ben gepasseerd kun je wel wat extras gebruiken! Groeten van Carina Slingerland

Write A Comment