Chris Berendse

Chris heeft twee grote passies: nieuwe uitdagingen aangaan en persoonlijke ontwikkeling.  Als kleine jongeman kon hij urenlang klauteren door de bossen, hoge torens bouwen of zich vermaken met stromend water en een paar stenen. Hij was altijd op zoek naar spanning en sensatie, maar kon ook genieten van kleine dingen. Zijn nieuwsgierigheid en eigenwijsheid is hij nooit verleerd, want op zeventienjarige leeftijd begon hij zijn studie Accountancy en verruilde hij het rustige Limburg voor Utrecht. Al snel werd hij lid van de Algemene Utrechtse Studenten Roeivereniging “Orca” en begon hij, voordat hij het door had, zijn “carrière” als wedstrijdroeier. Na een leerzame en succesvolle tijd besloot hij zijn focus weer volledig te leggen op het studeren.

Echter stilzitten was nu helemaal geen optie meer voor hem, want in 2014 én 2015 nam hij de uitdaging aan om de Dam tot Damloop te rennen voor Make-A-Wish Nederland (lees hier meer over deze uitdagingen). Vervolgens was hij in 2016 klaar voor een nieuwe uitdaging en na even gezocht te hebben, was er een perfecte match: ASCIS Beat The Sun. Een challenge waarbij naast hardlopen, ook lef en overtuigingskracht benodigd was.

Toen deze droom uitkwam, smaakte dat helemaal naar meer. Het was tijd om alle passies, ideeën en plannen van Chris samen te brengen in één naam. Één persoonlijk mottoe: You Run Your Life!